mercat juny arg.

 

* Foto: camp de mostassa d’Argençola

Estem finalitzant el programa d’aquest 4t Mercat on volem que hi siguin presents les espècies mes que mai.

De moment, us avancem els trets més destacats de l’edició d’enguany.

El Mercat estarà obert a tots els visitants el dissabte 7 de juny per la tarda i el diumenge 8 de juny el matí. A les parades s’hi podran trobar herbes, espècies i productes de proximitat.

Per donar més rellevància a les espècies, sobre tot a les del nostre entorn més proper i poder-les conèixer amb més cura, a partir d’aquesta edició el Mercat estarà dedicat a una espècie i comencem aquest any amb la mostassa.

Al Mercat també hi podreu trobar altres activitats com:

  • Exposicions i Mostres
  • Sortida de reconeixement d’herbes remeieres i culinàries
  • Taller i xerrada al voltant de la mostassa
  • El 4art Concurs de sals condimentades
  • Tallers infantils al voltant de la cuina, les espècies i els seus aromes
  • Concert

Confirmem la presència al 4t Mercat de les Espècies de:

  • Jaume Fàbrega, professor d’Enogastronomia de l’Escola Universitària de Turisme i direcció hotelera de la UAB, consultor gastronòmic i escriptor
  • Santos Massegosa, cuiner del Bar El Cortijo de Tarragona
  • Margot Serrano, Blogger gastronòmica www.margotcosasdelavida.com
  • Mariane Cavalca, xef executiva de www.gastronomiaactiva.com
  • Amanda Laporte, cuinera, escriptora i presentadora del programa “Postres caseros” de Canal Cocina i mentora del programa “Deja sitio para el postre” de Cuatro
  • Sergi Ortiz i Xavi Huguet del Restaurant L’Antic Forn Km.0 de Cervera

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s